Başkanımız Sayın Dr. Atilla Esmen, Mevlid Kandili Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı

Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen yayımlamış olduğu mesajında şu ifadelere yer verdi. "Sevgili Peygamberimizin Hz. Muhammed (S.A.V.)’in doğumunun yıl dönümü olan Mevlid Kandili'ne millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde ermiş olmanın sevincini yaşamaktayız. Tüm insanlığa örnek olan Peygamberimizi andığımız Mevlid Kandili, sevgi, yardımlaşma, merhamet ve hoşgörü duygularını en güzel şekilde yaşadığımız manevi değeri yüksek bir gündür. Mevlid Kandili, her sözü ve davranışı ile ufkumuzu aydınlatan Peygamberimizin bize kazandırdığı kardeşlik, dostluk, sevgi ve güven anlayışını daha iyi idrak etmemize vesile olmaktadır. Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren Mevlid Kandili'nin ülkemize, tüm insanlığa mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm İslam aleminin ve İlçe halkımızın Mevlid kandilini tebrik ediyorum" dedi.